Căutare Live

Sfârșit tragic pentru o româncă! Femeia a fost înjunghiată mortal în timp ce își apăra prietena de bătăile fostului iubit

Femeia a murit sub privirile îngrozite ale prietenei pe care a salvat-o. Românca, în vârstă de 38 de ani, a sărit în ajutorul prietenei ei, tot româncă, atunci când aceasta a fost atacată de fostul iubit de 46 de ani, potrivit presei germane.

Gest uluitor de prietenie care a costat-o viața! O româncă de 31 de ani a fost ucisă în Germania de fostul iubit al prietenei sale, după ce aceasta a încercat să își apere prietena de bătăile crunte ale bărbatului

Femeia a murit sub privirile îngrozite ale prietenei pe care a salvat-o. Românca, în vârstă de 38 de ani, a sărit în ajutorul prietenei ei, tot româncă, atunci când aceasta a fost atacată de fostul iubit de 46 de ani, potrivit presei germane.

Tragedia a avut loc într-un club de noapte din Moers, lângă Duisburg, atunci când bărbatul care deținea un cuțit, a intrat peste femei și a năpustit asupra fostei iubite, înjunghiind-o de mai multe ori cu arma albă.

Văzându-și prietena în pericol, cea de-a doua femeie nu a putut sta liniștită cu mâinile în sân, motiv pentru care a intervenit să își apere prietena. Acest sprijin de prietenie, din nefericire, i-a adus moartea, cuțitul fiind necruțător cu organismul slăbit al femeii.

Cele două românce au părăsit clubul în care lucrau și s-au adăpostit într-un local din zonă, unde au primit ajutoare din partea echipelor de salvare. Din păcate, femeia de 38 de ani nu a mai putu fi salvată, iar prietena ei se află în stare critică, medicii dându-i șanse minime de supraviețuire, potrivit observator.tv.

Bărbatul a fugit de la locul faptei, însă nu peste mult timp a fost prins și va fi judecat pentru crimă. Din păcate, viața româncei nu mai poate fi salvată, iar familia îndurerată își plânge acum fata.

A ajuns la spital cu mâna în sacoșă! Medicii i-au "lipit" brațul amputat bărbatului care a căzut de la etaj... Vești bune pentru români! În ce condiții pot primi 25.000 de lei de la stat! Înscrierile încep mâine, 10 aprilie...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x