Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ingerii zapezii: Medici si pompieri si-au riscat vietile ca sa salveze alte suflete

In iadul alb se intampla si minuni. Zeci de drumari, medici si pompieri si-au riscat viata ca sa ajunga intr-o localitate rupta de lume in care ii astepta o fetita de o luna si jumatate care avea nevoie disperata de ingrijiri medicale. Dupa o operatiune spectaculoasa ce a durat mai bine de cinci ore copila a ajuns la spital cu bine. N-a fost singura salvata de la o moarte sigura din nameti

Pompieri, medici, asistenti. Toti s-au imbarcat intr-un camion si au intrat in iadul alb, fara sa priveasca inapoi. Trebuiau sa salveze o fetita de doar o luna si jumatate. Dupa doua ore de mers, camionul n-a mai putut inainta. Echipajul de interventie a avut insa o arma secreta in lupta cu nametii: un atv cu senile.

Doua ore le-a luat medicilor sa strabata pustiul alb pana la fetita bolnava si sa se intoarca la camion. A fost preluat copilul cu tot cu mama si l-au transportat la ambulanta, dupa care a fost adus si predat la pediatrie.

Si paramedicii din Vaslui au salvat o viata. O batrana de 73 de ani care trebuia sa ajunga la dializa. Pacienta a fost adusa pana la ambulanta cu un excavator. Batrana a ajuns cu bine la spital.

Foto: Intact Images

Recomandari