Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Ne pleacă românii din țară și mor pe capete! Îngrijitoare româncă a fost omorâtă de fiul bătrânei pe care o îngrijea în Italia. Care a fost motivul

O româncă din Italia care lucra ca îngrijitoare într-o casă din Italia, a fost omorâtă cu sânge rece de fiul bătrânei de care avea grijă. Tragedia s-a petrecut în anul 2014, atunci când Maria Răstășanu a fost spulberată de mașina pe care bărbatul o conducea. În urma anchetelor poliției, s-a dovedit că bărbatul cu inițialele G.M. era drogat în momentul producerii accidentului.

Îngrijitoare româncă omorâtă cu bestialitate de băiatul bătrânei pe care o îngrijea. Pedeapsa pe care a primit-o bărbatul pentru crima înfiorătoare demonstrează discriminarea evidentă între români și italieni

O româncă din Italia care lucra ca îngrijitoare într-o casă din Italia, a fost omorâtă cu sânge rece de fiul bătrânei de care avea grijă. Tragedia s-a petrecut în anul 2014, atunci când Maria Răstășanu a fost spulberată de mașina pe care bărbatul o conducea. În urma anchetelor poliției s-a dovedit că bărbatul cu inițialele G.M. era drogat în momentul producerii accidentului.

Nenorocirea a avut loc pe o stradă din Lavena Ponte Tresa, o localitate din provincia Varese. G.M., în vârstă de 67 de ani, a lovit-o mortal cu mașina pe româncă, la numai câțiva metri de casa unde aceasta venea la serviciu, potrivit rotalianul.com.

Fiul bătrânei se afla într-o stare atât de gravă, încât acesta nu a realizat cât de mare era viteza cu care circula, omorând-o pe loc pe femeia care îi purta de grijă cu devotament mamei sale.

După o perioadă de 5 ani de cercetare în libertate, bărbatul vinovat de moartea dureroasă a româncei noastre, a primit în sfârșit, sentința. El a primit o pedeapsă de cinci ani și trei luni de închisoare, însă întâmplarea face ca acesta să se afle în stare de libertate, carabinierii neidentificându-l nici până în momentul de față, pentru a-l aresta.

Recomandari