Antena Căutare

Înșelătoria ce îți golește cardurile de bani! Escrocii din România au găsit o nouă tehnică

O nouă înșelătorie a fost descoperită de oamenii legii recent, după ce un bărbat de 40 de ani a devenit mai bogat cu 30.000 de euro, păcălind numeroși oameni. 

Înșelătoria ce îți golește cardurile de bani! Escrocii din România au găsit o nouă tehnică Galerie
O nouă înșelătorie lasă românii fără bani

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, după ce ar fi încercat să vândă fictiv, pe internet, mai multe utilaje agricole către clienţi din Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele bărbatului din judeţul Vâlcea, cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Valoarea prejudiciului este estimată la aproximativ 30.000 de euro.

Înșelătoria ce îți golește cardurile de bani! Escrocii din România au găsit o nouă tehnică

O nouă înșelătorie lasă românii fără bani

O nouă înșelătorie lasă românii fără bani

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, informează Agerpres.

UN NOU TIP DE ÎNȘELĂTORIE

Oamenii legii spun că sunt tot mai dese cazurile când românii sunt păcăliți de un nou tip de înșelătorie, practicată în special în mediul online.

Practic, prin intermediul unor reclame, a unor anunțuri sau a unor site-uri fictive ce pun la vânzare tot felul de produse (utilaje agricole, mașini, pachete de vacanță, tabere etc), infractorii reușesc să pună mâna pe sume importante de bani și apoi încearcă să își șteargă urmele. Mai există și situația în care clienților li se cer date confidențiale pentru a face tranzacțiile, precum informațiile complete de pe card și codul PIN.

Specialiștii recomandă să fim prudenți atunci când alegem să facem cumpărături și să alegem mereu doar surse de încredere.

Mama Luizei, prima reacție după aflarea ororilor comise de Gheorghe Dincă: „Nu m-au convins cu nimic! Luiza e traficată!... Șapte răniți, în urma unei curse ilegale de mașini, în mijlocul orașului. Polițiștii fuseseră în zonă cu zece minute îna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x