Antena Căutare

Intact Media Group organizeaza Health Forum, dezbatere pe tema finantarii sistemului de sanatate in 2013

Health Forum, dezbaterea initiata de Intact Media Group pe tema finantarii sistemului de sanatate 2013, strange la masa discutiei, pe 30 octombrie , la Palatul Parlamentului,  autoritati, producatori si distribuitori de medicamente, reprezentanti ai pietei farmaceutice, manageri de spitale, clinici publice si private, reprezentanti ai societatilor de asigurare.

funtur.ro

Dialogul este mijlocit de Alessandra Stoicescu, jurnalist si Director Executiv Intact Media Group si beneficiaza de prezenta Prim-Ministrului Victor Ponta, a Presedintelui Camerei Deputatilor Victor Zgonea, a Subsecretarului de Stat din Ministerul Sanatatii Dr.Raed Arafat, a Presedintelui Colegiului Medicilor din Romania, Prof.Univ.Dr.Vasile Astarastoae sau a Directorului Executiv al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente, Dan Zaharescu.

Agenda conferintei va cuprinde doua sesiuni, intre orele 9.30 – 14.00. Printre temele aflate in dezbatere se vor regasi eficientizarea si imbunatatirea sistemului de sanatate,venituri si cheltuieli, solutii de finantare, importanta mediului privat, drepturile pacientilor sau inechitati in sistemul sanitar romanesc.

Dialogul se va incheia cu o sesiune Q&A si un lunch.

Evenimentul va fi acoperit de televiziunea de stiri Antena3, precum si de alte entitati de presa.

Un primar din Gorj face planuri de deszapezire cu tractoarele prietenilor... Primul manager privat al TAROM, Heinrich Vystoupil, a demisionat...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x