Antena Căutare

Ioan Buda, șeful Poliției Române: Am luat act de demiterea mea, toate activităţile vor fi coordonate de domnul Dragnea Florin

Chestorul Ioan Buda a declarat, vineri seară, că a luat act de demiterea sa din funcţia de şef al Poliţiei Române. Activitatea va fi coordonată de Florin Dragnea.

Chestorul Ioan Buda a declarat, vineri seară, că a luat act de demiterea sa din funcţia de şef al Poliţiei Române. Activitatea va fi coordonată de Florin Dragnea.

”Am luat act de demiterea mea, am fost înştiinţat şi mi s-au raportat cronologic evenimentele care s-au întâmplat aici. Ştiu despre ce este vorba, cunosc tot ce s-a întâmplat în acest caz, în continuare totul va fi coordonat de domnul Dragnea Florin”, a declarat, vineri seară, chestorul Ioan Buda, demis din fruntea Poliţiei Române.

Acesta a precizat că în continuare se desfăşoară activităţi. Buda susţine că poliţiştii nu puteau interveni înainte de ora 6, pentru că aşa a autorizat procurul de caz. Buda spune că poliţiştii au întrebat punctual dacă pot interveni fără autorizaţie, dar li s-a spus că nu de către procuror.

”Îmi pare rău că a pierit această fetiţă”, a spus Buda întrebat dacă aee ceva să-şi reproşeze.

De asemenea, ntrebat ce a sus adolescenta când a sunat la 112, Buda a spus: ”Vine, vine şi apoi s-a întrerupt”.

Sursa : news.ro

Protest tăcut în faţa Ministerului Afacerilor Interne, după cazul de la Caracal; oamenii reclamă că au trecut 19 ore de ... Au respirat aer otrăvit! Mii de oameni din Berceni și Popești Leordeni, în pericol major...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x