Antena Căutare

Îți amintești de Giuliano Stroe, zis și „micul Hercule”? Un anunț neașteptat i-a luat prin surprindere pe fani. Ce a transmis

Giuliano Stroe a reușit  să intre în Cartea Recordurilor la vârsta de doar 4 ani, atunci când a demonstrate că își merită din plin porecla de „micul Hercule”. Azi, tânărul are 18 ani și și-a surprins urmăritorii cu un mesaj neașteptat apărut pe pagina sa de Facebook.

colaj foto cu giuliano stroe Galerie
Pe contul de Facebook al lui Giuliano Stroe a apărut un mesaj neașteptat | sursa foto: Profimedia/Hepta

„Micul Hercule” avea doar 4 ani atunci când povestea sa de viață a făcut rapid înconjurul lumii. Încă de la 2 ani, tatăl băiatulul l-a încurajat să facă antrenamente dificile și corpul celui mic s-a umplut de mușchi. Ulterior, ambii băieți ai familiei au ajuns să ridice haltere și să facă numeroase antrenamente istovitoare.

Recent, urmăritorii lui Giuliano Stroe, zis și „micul Hercule”, au fost mai mult decât surprinși atunci când au văzut ce mesaj a fost publicat pe contul său oficial de Facebook.

Giuliano Stroe, zis și „micul Hercule, a făcut un anunț neașteptat pe Facebook

Presa din întreaga lume a prezentat povestea băiatului poreclit „micul Hercule” și nu a mai durat mult până când puștiul a reușit, în anul 2009, să intre în celebra Carte a Recordurilor, la vârsta de doar patru ani, primind titlul de „cel mai puternic copil din lume”. Cu un corp acoperit de zeci de mușchi extrem de bine definiți, copilul arăta ca un culturist profesionist încă de la vârstă fragedă.

Citește și: Îți amintești de „micul Hercule”, băiatul plin de mușchi care făcea sute de flotări? Cum arată azi Richard Sandrak

În ciuda faptului că mereu au existat numeroase critici și avertismente legate de sănătate și dezvoltare armonisoasă în ceea ce privește antrenamentele dificile la care erau supuși cei doi băieți, tatăl nu a renunțat la visul de a-și vedea băieții campioni, cu cât mai multe premii și medalii care să le ateste puterea ieșită din comun.

Astăzi, Giuliano Stroe are 18 ani și continuă să aibă un trup de atlet, cu mușchi extrem de bine conturați. Băiatul participă la numeroase competiții sportive și se poate lăuda că are mai bine de 3 milioane de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Facebook, acolo unde postează des fotografii de la competiții sau antrenamente.

Citește și: Amir e un băiețel cu mușchi, poreclit „Hulk”. Condiția lui fizică nu se datorează sportului. Ce determină înfățișarea neobișnuită

Recent, urmăritorii acestuia au fost extrem de surprinși atunci când au citit ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tradus din limba engleză, mesajul sună astfel:

„Mâine plecăm la campionat, avem o săptămână în care să eclipsăm. Este posibil ca acesta să fie ultimul campionat. Sărăcia și lipsurile mă fac să renunț. Vreau să fac altceva, cred. Sportul m-a făcut să am probleme, să fiu invidiat și sărac. Acesta este punctul în care mă aflu. Nu mă simt realizat în niciun fel, a fost o pieredere de timp. Sportul e bun pentru sănătate și pentru spirit, ceea ce depășește aduce pierdere de timp și probleme”.

Mulți dintre urmăritorii lui Giuliano Stroe, zis și „micul Hercule”, au fost luați prin surprindere de mesajul apărut pe Facebook și care pare semnat de tatăl tânărului devenit celebru în toată lumea.

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Idei de urări și felicitări pe care le poți trimite prin SMS, WhatsApp și Facebook... Sfântul Nicolae 2022: tradiții și obiceiuri. Ce este bine să faci pe 6 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x