Antena Căutare

Iustin Covei a fost eliberat: Nu are voie sa iasa din Craiova si sa se apropie de banci

Iustin Covei, fiul magistratului Marin Covei a fost eliberat, luni seara, din penitenciarul Rahova. Judecatorii Curtii de Apel i-au admis cererea de eliberare sub control judiciar. Covei nu are insa voie sa iasa din Craiova, sa se apropie de bancomate si banci si nici sa ia legatura cu prieteni sai, cercetati in acelasi dosar, pentru clonarea de carduri.

Iustin Covei a stat dupa gratii un an si doua saptamani. Cand a fost prins a fost acuzat ca facea parte dintr-o retea internationala care clona carduri si actiona in Romania, Australia si Spania.

Iustin Covei a fost surprins de camerele de supraveghere de la un bancomat chiar in timp de monta un dispozitiv care fura datele de pe carduri. In 2006 a fost cercetat in doua dosare dupa ce a injunghiat o fata si l-a batut pe un tanar de 18 ani. In 2005 a batjocorit un tanar, l-a dezbracat si l-a lasat gol, in plina strada.

In ianuarie 2004 pe cind avea 17 ani a ajuns la politie dupa ce a fost implicat intr-un scandal cu bate si cutite. Iar in sectie a lovit un pumnul un politist. O luna mai tarziu s-a urcat la volan desi nu avea permis si a ranit trei oameni. Iar in aprilie, in acelasi an a intrat cu un scuter intr-o masina a politiei. Cateva luni mai tarziu, a batut un taximetrist, chiar in centrul Craiovei.

Cel mai vechi dosar penal il are insa din 2003, cand a fost surprins gonind pe strazile Craiovei fara permis. Acum el este liber din nou.

Spitalul "Marie Curie" e in pragul colapsului... Unda de poluare din Ungaria a ajuns in Romania, dar nu a afectat calitatea apelor Dunarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x