Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Jaf ca în filme surprins de camerele de supraveghere! Doi hoți sparg un seif și fură 40.000 de euro, la București

Un jaf precum în filme a avut loc la Bucureșți. Doi hoți au spart seiful unei firme, de unde au furat 40 de mii de euro. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Bărbații au vrut să se îmbogățească peste noapte, așa ca au ales calea cea mai ușoară, dar ilegală. Au dat o spargere. Nu s-au bucurat, însă prea mult de avuție că oamenii legii i-au prins rapid și au fost arestați.

Nou focar de coronavirus, apărut la Huși! 76 de persoane, infectate, într-un centru social

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce au fost prinși că au furat 40 de mii de euro dintr-un seif. Au sărit gardul unei firme din Capitală, apoi au forțat o fereastră. Momentul în care au intrat a fost surprins de o cameră video de supraveghere.

Imaginile au i-au surprins în acțiune și vede cum coboară și încep să caute seiful. Când l-au găsit, l-au tăiat și au luat toți banii pe care i-au găsit în el, mai exact 40 de mii de euro.

Pisica infractoare! Caz incredibil în Sri Lanka! O felină care fusese arestată pentru trafic de droguri a evadat din închisoare!

După ce au descoperit furtul, reprezentanții firmei au anunțat oamenii legii. Aceștia au făcut percheziții și i-au arestat pe cei doi bărbați de 40, respectiv 42 de ani.

Recomandari