Căutare Live

Un jandarm din Timișoara a dispărut! Familia lui este disperată! „Nu a deranjat pe nimeni” – Video

Un jandarm din Timișoara, care a abolvit școala de subodițeri ca șef de promoție, este dat dispărut, după ce nu a mai ajuns acasă de duminică noaptea, când a fost într-un club.

Mădălin Nisipeanu, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Ţicleni, care lucrează ca jandarm în Timişoara, este căutat de poliţie şi familie. Duminică, el ar fi ieșit de la un club, dar, la un moment dat, și-ar fi rugat un prieten să-i cheme un taxi. Din momentul în care a urcat în mașină nu a mai fost văzut.

„Poartă ochelari de vedere. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Mădălin Nisipeanu a absolvit, anul trecut, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" din Drăgăşani, ca şef de promoţie.

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" din Timişoara, Emilia Margareta Fînaţă, spune că jandarmul se afla în timpul liber atunci când a dispărut: „La momentul anunţării dispariţiei, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoţia septembrie 2019, absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani“.

Potrivit acesteia, pentru că a absolvit ca şef de promoţie, i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituţiei şi a fost recompensat cu diplomă de merit. „Este foarte bine apreciat în rândul colegilor“, a ,mai spus Emilia Margareta Fînaţă,

A luat cea mai mare medie din Ţicleni la Bacalaureat Constantin Brănescu, consilier local înŢicleni, spune că Mădălin este un tânăr care nu a fost implicat în situaţii negative: „Am vorbit cu fratele lui şi a fost identificată o maşină pe camere, dar nu apare numărul. E copil cuminte, a terminat liceul ca şef de promoţie, la Bacalaureat a luat cea mai mare medie din Ţicleni. Era un copil la locul lui, nu a deranjat pe nimeni”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri