Antena Căutare

Jean Paler, in afara oricarui pericol. Interventia pe cord a decurs fara probleme

Momente grele pentru Jean Paler. Actorul a fost supus in aceasta dimineata unei interventii chirurgicale pe cord, dupa ce a suferit un al patrulea preinfarct. Medicii de la Spitalul de Urgenta din Brasov au decis sa ii monteze mai multe stenturi, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

Medicii spun ca viata lui Jean Paler nu mai este in pericol in acest moment si ca interventia pe cord, prin care actorului i-au fost montate stenturile, a decurs normal. El a fost, insa, la un pas de moarte dupa ce ieri a suferit un preinfarct - al patrulea.

Jean Paler era in apartamentul sau din Sinaia cand, dintr-o data, a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. A apucat totusi sa sune un prieten, care a ajuns rapid la el si l-a dus la spitalul din Brasov. Practic, i-a salvat viata.

Problemele de sanatate ale lui Jean Paler nu sunt de ieri - de azi. Are mai multe artere obstructionate la inima, iar de aici i se trage totul.

Firmele de curatenie, cautate de sarbatori. Cei care isi fac abonamente au inclusa si intretinerea casei, saptamanal... Taierea porcului, principala activitate a romanilor inainte de Sarbatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x