Antena Căutare

La clasa pregatitoare, copiii vor invata, contra cost, despre Dumnezeu!

La clasa pregatitoare, copiii vor invata despre Dumnezeu. Contra cost. Patriarhia Romana a trecut la tiparirea celor 26 de fise de lucru la disciplina religie pentru clasa zero. Chiar daca au fost aprobate de Ministerul Educatiei, banii nu vor veni de la buget. Parintii vor fi obligati sa achite lectiile de iubire divina.

Fiecare fisa de lucru are doua parti. Prima pagina, destinata elevilor, contine titlul temei principale, ilustratii, spatii pentru desen si mesajul lectiei. A doua parte este destinata profesorului, care se poate folosi si de un ghid specific, pentru cadrele didactice.

Toate aceste materiale didactice au fost aprobate de Ministerul Educatiei. Dar nu si achitate. Asa ca Patriarhia le face pe banii proprii.

Si cum Biserica nu iese niciodata in pierdere, intentioneaza sa vanda fisele de lucru parintilor. In total, cele 26 de exemplare costa 5,4 lei.

Buzunarele largi ale Patriarhiei se vor bucura de atingerea dvina a aproape 700 de mii de lei. Numai de pe urma fiselor de la clasa zero. Chiar daca materiale didactice sunt binecuvantate de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, tiparirea lor nu merge ca-n rai. Pana acum, pe site-ul Patriarhiei au fost publicate doar primele trei fise de lucru.

Cine este Cristian Sima, brokerul dat disparut... Povestea Adelinei Duduiala. La doar 17 ani este mama si vicecampioana nationala la lupte libere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x