Antena Căutare

"La revedere, salarii", înainte de Paște! O parte dintre români va rămâne fără bani, în prag de Sărbători. Mielul, ouăle vor mai aștepta!

În urmă cu trei zile, ministrul finanţelor le dădea o veste extraordinară tuturor bugetarilor! Eugen Teodorovici spunea atunci că este posibil ca angajaţii de la stat să-şi primească salariile înainte de Paşte, astfel încât să aibă timp să-şi facă toate cumpărăturile.

În urmă cu trei zile, ministrul finanţelor le dădea o veste extraordinară tuturor bugetarilor. Însă promisiunile par să pălească, în fața realității.

Eugen Teodorovici spunea atunci că este posibil ca angajaţii de la stat să-şi primească salariile înainte de Paşte, astfel încât să aibă timp să-şi facă toate cumpărăturile.

Acum, însă, aflăm că acest lucru este imposibil. În primul rând, pentru că statul nu are fonduri suficiente ca să dea salariile în avans.

Imaginea care a stârnit isterie pe rețelele de socializare, în România! Dezastrul lăsat în urmă de elevii unei școli dup... Și-a făcut cruce și a primit amenda! Un clujean a scos 800 de lei din buzunar, după ce i-a zis unui polițist: "Să-ţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x