Antena Căutare

La zăpadă, ca la război! Armata, în luptă cu viscolul!

A fost noapte albă în judeţele care timp de 14 ore s-au aflat ieri sub cod roşu de ninsoare şi viscol. Acolo unde urgia a ridicat baricade albe în calea salvatorilor, doar camioanele armatei, şenilatele sau elicopterele au putut salva vieţi.

zi-de-zi.ro

A fost noapte albă în judeţele care timp de 14 ore s-au aflat ieri sub cod roşu de ninsoare şi viscol. Acolo unde urgia a ridicat baricade albe în calea salvatorilor, doar camioanele armatei, şenilatele sau elicopterele au putut salva vieţi.

Coşmarul alb a instaurat alerta roşie! În Buzău, Brăila şi Vrancea este stare de alertă, pe termen nedefinit. Armata a ieşit, din nou, în stradă. Sute de militari au misiunea de a aduce pâine şi apă miilor de sinistraţi din zonele lovite de furia întârziată a iernii.

Pe aici nu se trece! Sunt cuvinte amare care descriu tabloul dezolant din localitatea Glodeanu Siliştea, Buzău. Aici, autorităţile locale nu par să fi învăţat nimic, din lecţia iernii, de acum doi ani. Atunci sute de oameni au stat izolaţi aproape două săptămâni.

Și oamenii din satele Vadu-Paşii şi Pietrosele, Buzău, sunt uitaţi de autoriţăţi. Iarna e mai grea ca FISC-ul. A pus sechestru pe zeci de localităţi. Oamenii din satul Vadu-Paşii, Buzău, nu mai au apă de trei zile. Sunt mii de suflete blocate în nămeţi de 3 metri. De când a căzut zăpada, primii care au intrat în sat au fost reporterii de la Antena 3.

De câteva zile, 3.000 de oameni din localitatea Florica, județul Călăraşi, sunt izolaţi. Autorităţile nu au reuşit să deszăpezească drumurile, iar oamenii sunt nevoiţi să parcurgă la pas kilometri întregi pentru a ajunge la prima comună.

VIDEO! Îi mănânci mereu, însă nu ştii cum se fabrică! Cu siguranţă nu îi vei mai cumpăra... Istoria se repetă! Martie, 2003: Patru oameni au murit în urma prăbuşirii unui elicopter SMURD...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x