Antena Căutare

Lacrimi și suferință la înmormântarea celor doi elevi din Tulcea omorâți cu bestialitate de un șofer beat. Sute de persoane i-au condus astăzi pe ultimul drum

Miercuri, de la ora 11.30, la Catedrala Sfântul Nicolae din centrul municipiului a început slujba de înmormântare a celor doi tineri, a căror dispariţie tragică şi fulgerătoare a marcat întreaga suflare din oraş și a distrus viețile celor dragi care au rămas să îi plângă și să îi pomenească.

Video. Lacrimi de durere, țipete sfâşietoare şi suferință fără margini au umbrit astăzi orașul Tulcea, unde cei doi elevi de 18 ani, Cici și Dragoș uciși de un șofer beat, au fost conduși pe ultimul drum! Părinții, rudele și sute de oameni care i-au iubit au stat la căpătâiul lor pentru ultimele clipe

Miercuri, de la ora 11.30, la Catedrala Sfântul Nicolae din centrul municipiului a început slujba de înmormântare a celor doi tineri, a căror dispariţie tragică şi fulgerătoare a marcat întreaga suflare din oraş și a distrus viețile celor dragi care au rămas să îi plângă și să îi pomenească.

Trupurile lui Dragoș și a lui ,,Cici'' au fost depuse de luni după amiază la capela de lângă catedrală şi mii de oameni au trecut de atunci să îşi ia rămas bun de la ei şi să imbărbăteze familiile îndurerate, să depună o floare şi să aprindă o lumânare.

Astăzi, după încheierea slujbei, cortegiul funerar s-a îndreptat către cimitir şi mai multe echipaje şi agenţi de la poliţia rutieră şi poliţia locală, au asigurat traseul.
La funeralii s-au prezentat foarte mulţi oameni, care au asistat la slujbă şi i-au condus cu mare durere pe ultimul drum pe cei doi copii iubiți, dispăruţi mult prea devreme din această lume!

Colegii celor doi au ridicat adevărate altare la liceele unde tinerii învăţau, în memoria lui Adrian, cunoscut de prieteni drept 'Cici' şi a lui Dragoş.

Prietenii celor doi au postat, pe reţelele sociale, sute de mesaje emoţionante de adio.

Vă amintim că cei doi băieți au murit şi alte două au fost rănite duminică dimineaţă după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind o altă maşină, în care se aflau trei persoane. Potrivit poliţiştilor, autorul accidentului consumase băuturi alcoolice, fiind într-o stare de ebrietate avansată.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, subcomisarul Andreea Munteanu, bărbatul conducea autoturismul pe DN 22 dinspre Tulcea spre Constanţa, iar între localităţile Cogealac şi Taşaul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un alt autoturism.

Şoferul celei de a doua maşini şi pasagerul din spate au murit în urma impactului, ambii în vârstă de 18 ani, iar persoana care călătorea pe locul din faţă, tot de 18 ani, a fost rănită. Cei doi tineri care au murit erau din judeţul Tulcea, la fel şi adolescentul rănit, iar autorul accidentului, de 22 de ani, este din judeţul Constanţa, arată news.ro.

Şoferul care a produs accidentul a fost rănit uşor. În urma testării sale cu aparatul alcooltest a fost detectată o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Credit foto:tulceanoastra.ro

Credit video:observator.tv

Informație de ultimă oră despre pensii! Cine primește cei mai mulți bani... Gripa în România. Cum faci diferența între gripă vs răceală?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x