Antena Căutare

Lacul Como, cea mai căutată destinație din Italia. George Clooney a cumpărat o casă pe marginea lacului

Cea mai căutată destinație turistică din Italia în acest moment este Lacul Como. Aflat la doar o ora de mers de Milano, Como este orașul preferat al celebrităților, mulți având case pe malul lacului.

Cea mai căutată destinație turistică din Italia în acest moment este Lacul Como. Aflat la doar o ora de mers de Milano, Como este orașul preferat al celebrităților, mulți având case pe malul lacului.

În orașul Como au fost filmate multe filme, cum ar fi: "Star Wars: Episode II Attack of the Clones", "Casino Royale" și "Ocean's Twelve", acest lucru a atras și mai mulți vizitatori.

Actorul George Clooney a cumpărat Villa Oleandra din secolul al XVIII-lea, în orașul Laglio, ca o casă de vacanță în 2002 și a petrecut mai mult timp acolo în ultimii ani. Prietenii apropiați ai actorului vizitează frecvent lacul, iar acest lucru a atras paparazzi în zonă.

"Există zeci de plimbări și drumeții pe care le puteți face, de la plimbări plăcute pline de-a lungul lacului până la plimbări de o zi în munți"

Furnicarul este soluția perfectă pentru amatorii de fotografii, un drum de peste 10 minute cu trenul poate aduce o experiență pe care turiștii nu o vor uita. Ajunși în vârful unui munte, vizitatorii pot face o plimbare până la oricare dintre „balcoanele” amenajate pentru a vedea orașul dar și Lacul Como de la înălțime.

Como este alegerea perfectă pentru o vacanță liniștită, într-un oraș plin de căldură, de oameni frumoși și clădiri impresionante.

O bătrânică din Dolj a găsit o sacoșă abandonată pe stradă. Când s-a uitat înăuntru, era să ajungă direct la spital!... Preotul Vasile Răducă: "Nu cumva sunt semnele sfâr­şitului unei lumi cu mentalitate cvasigenerală sodomită?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x