Antena Căutare

LOCURI DE MUNCĂ pentru ROMÂNI de 2500 de euro pe lună! Nu trebuie să plecați de acasă!!! Acestea sunt CONDIȚIILE

Munca la domiciliu capătă din ce în ce mai mult teren în România, mai ales că există şi cadrul legal pentru astfel de joburi! Companiile se pliază pe această tendinţă, aşa că au început să ofere salarii mai mari decât în anii precedenţi. Momentan, ne aflăm în coada clasamentului european, însă oamenii de afaceri consideră că din ce în ce mai mulţi tineri vor apela la această variantă. Mai ales că aceştia pun foarte mult preţ pe confort şi pe un program de lucru flexibil.

Iulia Văcăroiu are 28 de ani şi lucrează de zece luni.acasă. E copyrighter în cadrul unei companii, iar atunci când timpul îi permite, mai lucrează şi ca freelancer pentru alte proiecte independente.

Lucrează opt ore pe zi, de luni până vineri. Şi de când e mai relaxată, vrea să aibă mai mult timp pentru vacanţe, în Zanzibar sau Australia.

Ultimele date de la Eurostat arată că România e din nou codaşă atunci când vine vorba despre tineri care lucrează de acasă. Primele poziţii sunt ocupate de englezi şi luxemburghezi, în timp ce ultimele poziţii sunt ocupate de croaţi, letoni şi români.

Marile companii de recrutare sunt optimiste, totuşi şi spun că tendinţa va fi spre creştere.

Mai ales că sunt numeroase avantaje: abonament medical, abonament la sala de fitness, spor de noapte şi limbă străină, laptop, telefon şi plata abonamentului la internet.

Avem poziţii pentru SUA care încep de la 2.500 de dolari pe lună şi am avut poziţii chiar pe site care ajungeau chiar la 15.000 de dolari pe lună şi lucrau pentru America Latină sau Dubai!

Tinerii sunt sfătuiţi să negocieze mai mult pentru salariu, deoarece este o criză a forţei de muncă. Iar angajatorii sunt dispuşi să plătească mai mult. În plus, beneficiile sunt duble faţă de un loc de muncă normal, la birou.

Mai multe localități din România SUNT INVADATE! Autoritățile caută soluții împotriva... omizilor!... Caz șocant: un bărbat din Timiş a legat o vacă de un tractor şi a târât-o pe şosea. De data asta, poliția s-a autosesiza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x