Antena Căutare

Lovitură DE GRAȚIE pentru comercianții și producătorii de mărțișoare! Adio, VÂNZARE!!

Dacă informația potrivit căreia școlile din Capitală, dar și din alte județe vor rămâne închise până la finele acestei săptămâni se va confirma, 2018 va fi unul de coșmar pentru producătorii și comercianții de mărțișoare.

Așa cum bine se știe, în această perioadă a anului, părinții se năpusteau asupra tarabelor unde se comercializa simbolul venirii primăverii. Deși se află la datorie de zile bune, vânzătorii de astfel de suveniruri ar putea primi o lovitură zdravănă, vânzările urmând să scadă dramatic în acest an.

Există însă și o veste bună. Meteorologii anunță că vremea se va îndrepta spre sfârșitul acestei săptămâni, iar șansele ca pe 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, vremea să fie mai prietenoasă, sunt destul de mari.

România s-a zguduit! Un nou cutremur a avut loc... OFICIAL. Școlile SE ÎNCHID PÂNĂ VINERI. Autoritățile au CONFIRMAT zvonurile. Vezi unde nu se învață!...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x