Antena Căutare

Mamele aflate in ultima luna de sarcina isi grabesc nasterea pentru a beneficia de vechile reglementari

Speriate de schimbarea legii concediului maternal, mai multe mame aflate in ultima luna de sarcina se gandesc sa isi grabeasca nasterea pentru a putea beneficia de vechile reglementari.


La doar cateva ore dupa ce Guvernul a schimbat forma de acordare a indemnizatiei, medicii au fost asaltati de rugaminiti. In functie de ce le convine mai mult, mamele care sunt in ultima luna de sarcina se gandesc daca sa nasca dupa 1 ianuarie sau inainte.

Ministrul Muncii, Ioan Botis, spune ca viata copilului este mult mai importanta decat aceste probleme si ca un astfel de demers "pentru niste bani in plus" nu se justifica.

Medicii le recomanda insa gravidelor sa nu grabeasca venirea pe lume a copiilor. Intre sfaturile medicale si problemele de acasa, viitoarele mamici s-au impartit in doua tabere.

Noua forma a indemnizatiei va intra in vigoare de la 1 ianuarie si e valabila pentru copiii care se nasc din prima zi a anului.

Un politist a fost impuscat mortal in Gara Constanta... Proiectul de modificare a Codului Muncii, in dezbatere publica pe site-ul ministerului de resort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x