Antena Căutare

Maramures: Masina lovita de tren pe calea ferata

In Maramures un sofer teribilist si inconstient a ignorat semnalul rosu al semnaforului electric de la o bariera de calea ferata si a fortat trecerea. A fost lovit in plin de trenul personal Baia Mare - Jibou, masina fiind aruncata intr-un sant.

Soferul si alti doi tineri au suferit traumatisme multiple, fiind transportati de urgenta la spital. Masina a ajuns un morman de fiare, numai bune de dus la REMAT. Mai multe echipaje de medici si de paramedici au intervenit pentru a-i scoate pe tineri din masina facuta mormane de fier, lovita de tren in comuna Hideaga.

Mai multi martori spun ca soferul a iesit din coloana oprita la semafor si a fortat trecerea, pe rosu, insa manevra nu i-a reusit, autovehicului fiind lovit de trenul care trecea in viteza.

Norocul lor a fost ca masina a fost lovita de trenul personal in partea din spate, si nu in plin, altfel cei trei nu ar mai fi avut nici o sansa de scapare.

Soferul va fi cercetat penal pentru distrugerea semaforului de la calea ferata, avariat de masina in urma lovirii aplicata de tren, si pentru vatamarea corporala a prietenilor din masina.

Greva generala in invatamant pe 22 aprilie... Dr. Oz te linisteste: desi e incurabila, pielea de gaina se poate trata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x