Antena Căutare

Sprijin neașteptat pentru Mihăiță Neșu! Frizerii unui salon tund gratuit pe cei care donează pentru fundația fostului fotbalist

Un salon din Oradea organizează un maraton de 24 de ore de tuns! Iar clienţii vor plăti pentru asta minimum 50 de lei. Numai că banii nu ajung la stilişti şi nici la patronul salonului. Toţi banii încasaţi vor fi donaţi fundaţiei lui Mihai Neşu care sprijină copiii cu dizabilităţi şi boli cronice din România. Bărbaţii sunt aşteptaţi la salon până mâine dimineaţă, fără nicio programare.

Peste 30 de bărbaţi au trecut pragul salonului, în doar două ore. Acolo, cei şase stilişti vor tunde şi vor aranja bărbi timp de 24 de ore. Totul, contra unei donaţii minime de 50 de lei pentru fundaţia lui Mihai Neşu.

”Am venit astăzi pentru a da un exemplu şi altora să vină să doneze, să facă un act de caritate pentru fundaţia lui Mihai Neşu.”, a mărturisit un bărbat.

”Este un sacrificiu pentru băieţii care tund 24 de ore. Da, asta m-a motivat să vin aici să îi ajut.”, a spus un alt client.

”Fără pauză, vrem să ducem maratonul la bun sfârşit şi sper să vină în număr cât mai mare până mâine dimineaţă la ora 10.”, a declarat Ovidiu Jurcă, frizer.

Organizatorii sunt foşti fotbalişti care doresc să sprijine fundaţia care ajută copiii cu dizabilităţi.

”Am discutat cu Mihăiţă, a fost de acord, a fost chiar fericit să afle că vrem să facem acest gest pentru ei. Ne bucurăm că are rezultate, nu ne-am aşteptat. Are rezultate foarte mari.”, a precizat Cosmin Câmpean, organizator.

Pe lângă tuns, bărbaţii şi-au cumpărat şi tricouri cu emblema fundaţiei.
Săptămâna viitoare campania va continua cu un meci de fotbal între angajaţii salonului şi un club din Oradea. Cu banii primiți din donaţii, fundaţia îşi propune să înfiinţeze noi centre de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi şi boli cronice din România.

Au lăsat un pacient să moară, de frica unor pechinezi. A fost nevoie de intervenția jandarmilor... Răsturnare de situație în cazul de la Caracal! Omul de afaceri Remus Rădoi s-a răzgândit: ”Nu aveam prea multe date. Era...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x