Căutare Live

Mariana Ciucă, sora studentei eminente, dezminte informațiile: Aura Ion NU va fi DESHUMATĂ!

Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, care și-a pierdut viața în tragicul accident aviatic din Apuseni, dezminte informațiile apărute astăzi în presă. Studenta eminentă nu va fi deocamdată deshumată.

Procurorii au dispus expertiza medico-legală întrucât concluziile raportului de constatare medico-legală nu au fost avizate. Acestă hotarare NU presupune în acest moment,exhumarea.Se va face o expertiză independent. Noi, familia, vom fi reprezentați de un expert parte!”, a scris aceasta pe contul personal de socializare.

Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa pe 20 ianuarie 2014, după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, s-a prăbușit într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Sursa: Facebook

Săgetătorii visează cu ochii deschiși și vor face mari promisiuni. Horoscopul zilei de mâine, cu Camelia Pătrășcanu... Gigi Becali nu mai are voie să muncească la Academia lui Hagi...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro