Antena Căutare

Marius Țeicu își plânge unicul copil: "La un moment dat s-a uitat la noi și ne-a spus „nu mai pot, ce să fac?” Compozitorul, distrus de durere

Patricia, fiica lui Marius Țeicu a murit la 41 de ani după ce a fost diagnosticată cu leucemie. Fata compozitorului era bolnavă în stadiu terminal, iar în acest an trebuia să să facă o nouă intervenție chirurgicală, la stomac. 

Patricia, fiica lui Marius Țeicu a murit la 41 de ani după ce a fost diagnosticată cu leucemie. Fata compozitorului era bolnavă în stadiu terminal, iar în acest an trebuia să să facă o nouă intervenție chirurgicală, la stomac.

Ea a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, ba mai mult, tatăl său, dar și apropiații familiei au cerut public ajutor pentru Patricia, făcând apel la cei în măsură să doneze sânge.

Patricia era singurul copil al compozitorului Marius Țeicu.

„Din 2015 se luptă cu boala asta necruțătoare, acum a reapărut foarte puternică. Nu a mai avut resurse, nu a mai avut trombocite să o apere. S-a luptat până în ultima clipă cu optimism și la un moment dat s-a uitat la noi și a spus nu mai pot, ce să fac! A fost un copil extraordinar, care încerca să mobilizeze pe toată lumea. (...) Avea o dorință de viață extraordinară”, a spus Marius Țeicu, la Antena 3.

Incendiu pe litoral! Una dintre terasele din Portul turistic Tomis a luat foc: Barul s-a umplu de fum negru și înecăcios... Vremea o ia RAZNA! Temperaturi caniculare şi apoi VIJELII. Prognoza meteo pentru săptămâna următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x