Antena Căutare

Mascatii o comit din nou: Au spart usa si geamurile unei locuinte gresite

O familie din Pantelimon s-a trezit marti cu mascatii in casa. Oamenii legii au spart usa si geamurile locuintei, apoi i-au amenintat cu armele pe membrii familie. Intr-un tarziu, mascatii si-au dat seama ca... au gresit adresa.

Ora 6.00 dimineata. Orasul Pantelimon, langa Bucuresti. O echipa speciala de interventii a Ministerului de Interne intra in forta intr-o locuinta pentru a retine o femeie cautata pentru fals. Sase mascati sparg usa si o pun in genunchi pe femeia care se uita linistita la televizorul.

Barbatul de 61 de ani si cei doi copii se trezesc sperianti din somn. Sunt pusi la randul lor in genunchi, cu armele la ceafa. Echipa speciala perchezitioneaza fiecare coltisor al casei. Nimic nu mai e la locul lui. Dupa cateva minute, oamenii cu cagule pleaca asa cum au venit: fara nicio explicatie.

Oamenii legii au gresit adresa. Se pare ca femeia cautata sta pe strada paralela cu cea pe care au actionat mascatii.

Oamenii "vizitati" dimineata s-au plans la politia locala si vor sa reclame cazul la DIICOT. Institutul pentru Politici Publice a cerut explicatii ministrului de resort, tinand cont ca greselile fortelor speciale tind sa devina o obisnuinta, iar oamenii legii actioneaza cu o violenta fara sens.

Sursa: Antena3

Romania ingheata: Vezi prognoza meteo!... cancan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x