Căutare Live

Mașina lui Gheorghe Dincă, ridicată abia după 22 de zile

Mașina lui Gheorghe Dincă, cu geamuri fumuri, în care a fost luată Alexandra a fost ridicată abia după 22 de zile.

Mașina lui Gheorghe Dincă, cu geamuri fumuri, în care a fost luată Alexandra a fost ridicată abia după 22 de zile.

Mașina acestuia va fi verificată de către anchetatori pentru prelevarea de probe . Procurorii încearcă să scoată din curte toate obiectele pe care acesta le-a depozitat de-a lungul timpului.

Zona casei lui Gheorghe Dincă va fi eliberată pentru a se putea demara căutările în pământ. Au fost aduse utilaje speciale pentru a ce se află în pământ.

Alexandra Măceșanu a fost rugată de către Dincă să stea pe bancheta din spate, unde geamurile sunt fumuri. Există imagini unde se poate observa că acesta a intrat în mașină, pe bancheta din spate, unde a lovit-o pe Alexandra.

Se serbează ziua de nume sau nu pe 15 august? Motivul pentru care nu este greșit să spui "La mulți ani" pe 15 ... Vestea care îi va bucura pe elevi! Școala ar putea începe mai târziu...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri