Antena Căutare

Un medic stomatolog din Timișoara s-a sinucis! Ce a scris pe Facebook înainte de a comite gesul cumplit: ”E momentul ca şi eu să fiu egoist”

Un medic stomatolog din Timișoara a făcut public un mesaj sfâșietor pe Facebook, iar mai apoi s-a sinucis. 

Un medic stomatolog din Timișoara s-a sinucis! Ce a scris pe Facebook înainte de a comite gesul cumplit: ”E momentul ca şi eu să fiu egoist”
| Libertatea

Un medic stomatolog din Timișoara a făcut public un mesaj sfâșietor pe Facebook, iar mai apoi s-a sinucis.

Bărbatul, medic stomatolog în Timișoara, era căsătorit și avea un copil. El s-a stins din viață după ce și-a tăiat venele, iar apoi s-a spânzurat.

Tragedia a fost anunţată la 112 de soţia acestuia, însă echipajele de urgenţă sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Înainte de a se sinucide, medicul a lăsat un mesaj lung pe Facebook, în care îi explica soţiei motivele pentru care a recurs la acest gest.

”Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproşat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă şi în rest făceam muncă de construcţii pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine şi ai simţit că nu îţi mai ofer sprijin moral. În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aş fi avut şi eu nevoie de sprijin moral. A urmat afecţiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ţinuit la pat şi m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi şi în care aş fi avut mult mai multă nevoie de susţinere morală, nu de critici şi certuri”, a scris victima în vârstă de 39 de ani pe reţeaua de socializare.

”Pentru tine în schimb cuvintele au o importanţă mai mare decât orice, şi în deosebit de multe cazuri ai scos din context partea negativă a ceea ce spuneam, chiar dacă afirmaţia întreagă era pozitivă. Anul trecut în iulie m-ai întrebat: «spune-mi lucruri pe care le admiri la mine», printre alte răspunsuri am zis: «te admir cât de bine te descurci cu gestionarea cabinetului în care lucrăm, chiar mai bine decât mine, mai ales că iniţial nu credeam că te vei descurca pentru că nu aveai experienţa necesară». Ai transformat afirmaţia mea pozitivă într-un scandal penibil în care ai ajuns să mă baţi în faţa copilului nostru şi a mamei tale. Din momentul acela te-ai răcit faţă de mine lent, pe zi ce trecea, şi, eu imatur fiind încă în gândire nu nu am înţeles câtă nevoie avem de ajutor. De abia după 6 luni de zile am înţeles, încet, încet unde greşesc în gândire, ca om, şi în relaţia cu tine şi cu oamenii din jurul meu. Orice îmbunătăţire am făcut la modul meu de a gândi nu te-a mai interesat, din contră, deşi te-am implorat să nu înrăutăţeşti ceea ce mai rămăsese între noi, ai făcut-o cu bună ştiinţă”, a mai scris medicul stomatolog din Timișoara în mesajul de adio.

”Pentru orice faci rău şi deplasat tu îţi găseşti mereu o scuză, iar eu care sufăr înfiorător din dragoste nu am dreptul niciodată să mă apăr în faţa ta şi, în ochii tăi, pentru tine tot ce fac şi zic eu este rău. Acum pot spune împăcat că este penibil ce faci de un an de zile, adică încerci să te scapi lent amiabil de mine încât tu să beneficiezi de toate avantajele din partea mea, adică a unui om care te iubeşte şi îşi iubeşte copilul. De ce? Pentru că nu îţi poţi ierta faptul că eşti violentă când îţi pierzi controlul? (…) Dragostea şi altruismul au nişte limite. E momentul ca şi eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viaţa mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greşit vă spun sincer că îmi pare rău”, şi-a încheiat victima mesajul, citat de Pressalert.ro.

Poliția a deschis dosar penal la Cugir după ce un băiat de 10 ani a fost bătut de un grup de copii cu vârste între 11 şi... Caz revoltător în judeţul Alba. Un copil a fost bătut cu bestialitate şi umilit de mai mulţi adolescenţi, în plină strad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x