Antena Căutare

Medic supravieţuitor al tragediei din Apuseni scoate la licitaţie obiecte personale. Pentru a salva o viaţă!

A fost salvat din mijlocul munţilor, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit. Acum vrea, la rândul său, să salveze un om.

A fost salvat din mijlocul munţilor, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit. Acum vrea, la rândul său, să salveze un om.

Povestea aeronavei care s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, a făcut să suspine o ţară întreagă.

Sorin Ianceu este unul dintre supravieţuitorii tragediei aviatice. A avut norocul de a fi găsit în viaţă de către salvatorii din comuna Horea, iar pentru asta, spune el, rămâne veşnic recunoscător.

Pentru a-şi plăti cumva "datoria", Ianceu a decis să ofere o şansă la viaţă altui om care a văzut moartea cu ochii. Vorbim despre victima unei alte tragedii, cea din Muntenegru, unde un autocar cu români s-a răsturnat într-o prăpastie. 19 oameni au murit.

Dan Mărgărit, unul dintre şoferii autocarului. După mai bine de jumătate de an de la accident şi-a revenit din comă. Are nevoie de recuperare.

Medicul Ianceu vrea să scoată la licitaţie două telefoane pentru a-l ajuta pe Dan Mărgărit. Telefoane care nu l-au putut ajuta să-şi salveze colegii care se aflau alături de el în avion, dar care, acum, îl pot ajuta pe bărbatul greu încercat.

"Sper ca aceste telefoane, dacă nu au putut să ne ajute pe noi la locul accidentului, să ajute un om care a trecut printr-o tragedie similară. Îi doresc domnului Mărgărit multă sănătate şi o recuperare cât mai uşoară, sper să fie bine cât de curând"
, a declarat medicul Sorin Ianceu.

Dan Mărgărit are nevoie de recuperare în afara ţării, iar costurile se ridică la 100.000 de euro.

Moldovenii au ieşit în stradă pentru a susţine Ucraina!... Premieră la simularea naţională a Bacalaureatului, care a debutat astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x