Antena Căutare

Medicul Simin Florescu, apel către cetățeni cu privire la sezonul de gripă: „Nu există motiv de panică”

Director medical al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” a explicat public faptul că nu există motive de îngrijorare în ceea ce privește sezonul gripal, asta pentru că, în ciuda îmbolnăvirilor, nu au fost înregistrate cazuri speciale sau grave.

Medicul Simin Florescu, director medical al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș”, a explicat că nu există niciun motiv de panică, iar că acest sezon de gripă este similar cu cel din anii trecuți, notează Antena 3.

Citește și: Cum ne luptăm cu gripa. Remedii și sfaturi importante de la medici

Specialistul i-a sfătuit pe cetățeni să nu stea la cozi interminabile și să comunice cu medicul de familie, înainte de a se prezenta la camera de gardă.

„Spitalul nu poate înlocui o policlinică și se ocupă de pacienții internați care sunt cazuri grave. Spitalul nu se poate ocupa de sutele de cazuri simple care nu sunt urgente. Este recomandat ca aceștia să stea acasă dacă au o simplă febră sau durere musculară și să-și contacteze medicul de familie, iar acesta le va recomanda dacă este nevoie prezentarea la camera de gardă”, a declarat medicul Simin Florescu.

Cabană turistică distrusă de un incendiu. Zece persoane au reuşit să iasă din construcţia cuprinsă de flăcări - FOTO, VI... Imagini de o cruzime inimaginabilă! Turist bătut și călcat cu ATV-ul pe pârtie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x