Căutare Live

Meteorologii avetizează asupra unui fenomen anormal: Maxime de până la 16 grade, în Capitală. De luni, vremea se încălzește și mai mult

Uşor, uşor, ne apropiem de decembrie, aşa că ar trebui să ne bucurăm de ultimele zile de toamnă. Mai ales că temperaturile depășesc valorile potrivite pentru această perioadă. Mai vin ceva ploi prin nord-vestul țării, în rest avem vreme bună. Maxima zilei ajunge până la 16 grade Celsius.

Uşor, uşor, ne apropiem de decembrie, aşa că ar trebui să ne bucurăm de ultimele zile de toamnă. Mai ales că temperaturile depășesc valorile potrivite pentru această perioadă.

Mai vin ceva ploi prin nord-vestul țării, în rest avem vreme bună. Maxima zilei ajunge până la 16 grade Celsius.

Specialiștii avertizează, însă, că aceste valori termine nu sunt deloc potrivite pentru această perioadă calendaristică. Potrivit ANM, vremea ar urma să se încălească și mai tare luni, când maxime vor urca până la 21 de grade Celsius.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Fostul principe Nicolae a scăpat de acuzaţiile de lovire în cazul incidentului de la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri