Metodă nouă de înșelătorie! Cum au acționat trei escroci la o covrigărie din Focșani |Video

Trei bărbați au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce aplicau o nouă metodă de escrocherie, la o covrigărie din Focșani.

Metoda „ruperii banului cu dinții”

Facebook/ Rustic Simigerie & Pizza

Trei bărbaţi au fost surprinşi de camerele de supraveghere ale unei covrigării din Focșani în timp ce păcăleau o angajată să le dea restul pentru o plată pe care nu o făcuseră.

Pe imagini se vede cum primul bărbat comandă, primeşte restul şi apoi se preface că pleacă. Se întoarce cu spatele şi rupe cu dinţii colţul bancnotei primite ca rest. Apare al doilea escroc care începe să comande şi el produse, ţinând banii în mână. Primul se întoarce şi cere insistent să i se schimbe bancnota ruptă, scrie Vrancea 24.

Nici cel de-al doilea nu se lasă mai prejos şi îi pasează banii celui de al treilea bărbat, apoi cere vânzătoarei să-i dea restul.

Înregistrarea video a fost postată de reprezentanții covrigăriei pe Facebook, cu următoarea descriere:

„Metoda ruperii banului cu dinții
In total sunt 3 escroci bine organizați . PRIMUL vine cumpără produse iar după ce primește restul se face ca pleacă , se întoarce cu spatele dar el de fapt rupe cu dinții colțul banului . AL 2-LEA din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii mândru în mănă dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei PRIMUL bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt . Īn acest timp AL 2- LEA pasează banii celui de de AL 3 -LEA după care începe a cere insistent restul vănzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat .
AL 3 - LEA din spate, în momentul în care apare agitația din jur ( că mi-ai dat , că nu mi- ai dat ) vine și confirmă ajutându-l pe AL.2- LEA că a văzut el când cel din fața lui a dat banii”

Ultimele știri