Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Metrorex a făcut anunțul! Ce urmează să se întâmple cu cartelele de metrou

Metrorex alocă circa 150 milioane de lei, fără TVA, pentru modernizarea accesului la metrou prin instalarea unor validatoare pentru cartele magnetice și module RFID pentru contactless, potrivit unui anunț de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Arhiva Agerpres

Metrorex alocă circa 150 milioane de lei, fără TVA, pentru modernizarea accesului la metrou prin instalarea unor validatoare pentru cartele magnetice și module RFID pentru contactless, potrivit unui anunț de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), scrie Agerpres.

În acest scop, Metrorex organizează licitație deschisă, electronică, iar criteriul de atribuire a contractului va fi prețul cel mai scăzut.

Contractul presupune execuția de lucrări pentru modernizarea instalațiilor pe Magistralele 1, 2, 3 și Tronsonul de Legătură — Instalații de control acces — Magistrala 1 Pantelimon — Dristor 2, Magistrala 2 Berceni — Pipera, Magistrala 3 Dristor 1—Preciziei, Dispecerat Taxare Timpuri Noi, inclusiv servicii de proiectare a detaliilor de execuție.

"Sistemul de control al accesului de călători va realiza controlul accesului cu ajutorul unor validatoare pentru cartele magnetice și module RFID pentru contactless. Validatoarele și modulele RFID vor fi încorporate în dispozitivele de acces din zonele taxate", se menționează în anunțul postat pe SEAP.

Lucrările de modernizare vor fi executate în 41 de stații de metrou, iar 70 de zone de vestibul vor fi dotate cu instalații noi de control acces.

Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 149.992.141 lei, fără TVA.

Recomandari