Antena Căutare

Mihaela Călin și Mihai Jurca prezintă Observatorul de la ora 6:00, la Antena 1

Mihaela Călin și Mihai Jurca vor fi la pupitrul Observatorului de la ora 6:00, la Antena 1. Iată de când îi veți putea urmări făcând echipă.

Mihaela Călin și Mihai Jurcă
Mihaela Călin și Mihai Jurcă prezintă Observatorul de la ora 6:00, la Antena 1 | Antena 1

La pupitrul Observatorului de la ora 6:00 din weekend, telespectatorii îi vor putea urmări, începând cu acest sfârșit de săptămână, pe Mihaela Călin și Mihai Jurca.

Citește și: Mihaela Călin a dezvăluit unde a petrecut o vacanță spectaculoasă: „Nu poți să înțelegi până nu ajungi acolo”

Mihaela Călin & Mihai Jurca, infuzie de energie, informații și exclusivități la Antena 1

"Promisiunea mea și a echipei pentru toți cei care ne privesc sau vor alege să ne privească de acum încolo este că vor găsi la Observator, în fiecare dimineață, același profesionalism și energia de care au nevoie pentru a-și începe ziua așa cum trebuie!", a declarat Mihaela Călin.

"Sunt încântat de acest nou proiect! Diminețile de weekend trebuie să fie amestecul perfect de informații și bună dispoziție și asta ne vom strădui să facem împreună", a declarat Mihai Jurca.

Citește și: Mihai Jurca a făcut „prognoza” pentru o vacanță de vis! Ce destinații recomandă

De luni până vineri, Iuliana Pepene și Bogdan Alecsandru sunt primii care aduc știrile în casele românilor, la Observatorul de la ora 6.

În fiecare dimineață, evenimentele zilei, dar și informațiile despre vreme, tehnologie și sănătate sunt adunate, selectate și prezentate de o echipă a cărei prioritate este ca fiecare telespectator să iasă din casă pregătit pentru ziua pe care o începe.

Este interzisă circulația cu trotineta electrică pe trotuar. Guvernul a impus regulile de circulație pe drumurile public... CFMOTO Z10 - LOCUL II la Campionatul Off-Road și Rally Raid în Bulgaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x