Antena Căutare

Mihai Ghezea, fostul patron al ziarului „Atac“, va fi eliberat

Mihai Ghezea, fostul patron al ziarului "Atac la persoana", va fi eliberat. Judecatorii au decis sa nu emita mandat de arestare pe numele sau.



Ghezea a fost ridicat in zona Piata Victoria si dus la Politia Capitalei pentru audieri.

Acesta fost audiat, miercuri, aproape 12 ore de procurori. Omul de afaceri este acuzat ca l-ar fi santajat printr-un contract de publicitate pe omul de afaceri Ioan Niculae. Ghezea ar fi cerut 12.000 de euro pentru a nu mai publica in ziarul sau materiale negative despre Niculae sau companiile sale.

Fostul patron a semnat un contract cu Ioan Niculae pentru a nu publica articole defaimatoare la adresa lui, insa ulterior ar fi cerut sume mai mari, presandu-l pe omul de afaceri prin aparitia unui articol care il ataca.

Patronul InterAgro si al echipei Astra Ploiesti, Ioan Niculae, a declarat ca retinerea patronului publicatiei "Atac la persoana" este rezultatul unei plangeri mai vechi pe care a formulat-o impotriva acestuia, refuzand sa dea orice detalii suplimentare legate de presupusul santaj, scrie Mediafax.

Mihai Ghezea a mai fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie intr-un dosar in care sunt implicati Dan Diaconescu si Doru Parv.

Fostul patron al ziarului "Atac la Persoana" Mihai Ghezea, a mai fost implicat de-a lungul timpului in mai multe scandaluri. Ghezea s-a oferit sa il ajute chiar pe fostul prefect al Timisoarei Ovidiu Draganescu. Fostul patron Atac la Persoana i-a spus oficialului ca printr-un apropiat al lui Traian Basescu il poate ajuta sa se mentina pe functie, desi schimbarea fusese anuntata, deja. Ghezea i-ar fi cerut in schimb suma de 25 de mii de euro.

Citeste si Antena3

Foto: e-politic.ro

Absolventii care nu au luat Bacalaureatul ar putea sa se inscrie la facultate si sa urmeze un an pregatitor... Satu Mare: Un profesor si-a speriat elevii, pe internet. A fost surprins consumand bere si injurandu-i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x