Antena Căutare

Mihai Zele a murit. Interpretul de muzică populară s-a stins fulgerător din viață, la numai 58 de ani. Doliu în lumea artiștilor

Mihai Zele a murit, unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară din Ţara Oaşului. Artistul s-a stins din viață la numai 58 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator care i-a fost fatal.

Mihai Zele a murit, unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară din Ţara Oaşului
Mihai Zele a murit, unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară din Ţara Oaşului. Artistul s-a stins din viață la numei 58 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator care i-a fost fatal. | Captură Video/Shutterstock

Artistul cunoscut şi drept „Zongorașul” se afla acasă, la locuinţa sa din satul Boineşti, atunci când a suferit un stop cardio-respirator care i-a fost fatal, relatează jurnaliştii de la Presa Satu Mare.

Mihai Zele a murit. Anunțul a fost făcut de Anca Volşik, directoarea Casei de Cultură din Negreşti Oaş. Mesajul a îndurereat inimile oamenilor

Directoarea Casei de Cultură din Negreşti Oaş, Anca Volşik, a făcut anunţul, luni după-amiază.

„Azi am primit o veste tristă. Colegul nostru, Mihai Zele zongoraşul Casei Orăşeneşti de Cultură, a încetat din viaţă într-un mod neaşteptat. Suntem alături de familia lui în aceste momente tragice. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Anca Volşik.

Artistul reprezentativ pentru Țara Oașului a decedat la domiciliul său din satul Boinești, în urma unui stop cardio-respirator, la 58 de ani, conform informațiilor PresaSM.

"De azi ceterașul nostru va cânta în ceruri alături de fratele său, îndrăgitul ceteraș Petre Zele. Din păcate valorile folclorice ale Țării Oașului pleacă rând pe rând si parcă prea devreme!", au mai scris juranliștii, care își plâng artistul trecut la ceruri.

Pasiunea pentru muzică a fost moştenită de către Mihai Zele chiar în familie, atât el, cât şi fratele său, Petre Zele, făcând muzica şi cetera din Oaş cunoscută şi iubită în toată România, dar şi în afara graniţelor ţării. Petre Zele a murit şi el acum doi ani, în 2020.

Citește și: YouTuber-ul Technoblade a murit la vârsta de 23 de ani. Ce a lăsat scris într-un mesaj de adio și care a fost cauza decesului

Dragostea pentru muzică a fost moștenită chiar din familie. Atât el, cât și fratele lui, Petre Zele, au bucurat inimile oamenilor de pretutindeni o viață întreagă. Cei doi au făcut muzică din pasiune și mânuiau cetera ca nimeni alții. Din nefericire, Petre Zele a murit şi cu doi ani, în anul 2020.

Românii au mai pierdut o mare valoare, Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact s-a stins din viață joi, 23 iunie 2022, iar anunțul a fost făcut de Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, pe rețelele sociale.

Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact, a îndoliat o țară întreagă joi, 23 iunie 2022, după ce s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. Vestea tristă a fost dată de Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, pe contul de Facebook.

Ce mesaj a publicat trupa Compact pe contul de Facebook, la scurt timp de la moartea lui Leluț Vasilescu

Leluț Vasilescu a lăsat un gol imens în sufletele oamenilor care l-au cunoscut, dar mai ales în sufletele colegilor săi de scenă.

„Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeași cameră, am cântat mii de spectacole împreună...acum simt un gol în suflet, dar sunt liniștit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten LELUȚ VASILESCU, drum bun!”, a fost mesajul de pe contul de Facebook al trupei Compact.

Anunțul făcut de membrii trupei Compact a întristat pe toată lumea, motiv pentru care mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară la postare.

„Dumnezeu să-l odihnească!”, „Vaiii! Dumnezeu să îl aibă în paza sa pe dragul nostru Megastar!!”, „Sincere condoleanțe! Ar mai fi avut mult de bătut! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!” sau „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească, puțini oameni ca el am întâlnit în toată viața mea de până acum. Condoleanțe familiei.”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Se pare că afecțiunile de care a suferit artistul i-au pus viața în pericol. Leluț Vasilescu nu a mai putut lupta cu boala grea pe care încerca să o stăpânească de câțiva ani.

MAE, atenționare de călătorie pentru Grecia. Ce trebuie să știe românii care sunt sau vor să călătorească în statul elen... Jumătate de București rămâne fără apă caldă! Cinci din cele șase sectoare ale Capitalei sunt afectate. Ce anunță Termoen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x