Antena Căutare

Ministrul Muncii: Toti copiii vor primi alocatie

Ministrul Muncii revine asupra declaratiilor privind alocatiile pentru copii. Toti copiii vor primi banii de la stat, doar ct cei provenind din familii cu venituri mici vor primi bani mai multi, spune acum Mihai Seitan. Ministrul pretinde ca a fost inteles gresit, ca de fapt n-a propus niciodata reducerea alocatiilor.

"Alocatia urmeaza sa fie revazuta, sa creasca. Alocam o suma mai mare, pe langa alocatie, suplimentar, pentru cei din familiile care au venituri mici" a spus Seitan.

Un anunt care contrazice chiar propria declaratie, data in urma cu doua saptamani, cand spunea ca alocatiile nu vor mai fi acordate tuturor copiilor, decat de la un anumit plafon în jos.

Ministrul Muncii are vesti linistitoare si pentru pensionari. "Anul acesta banii se platesc, exista fondurile necesare, am obtinut si cotele de imprumut de la FMI" a spus el.

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, este insa de alta parere decat ministrul Muncii. La o intalnire cu studentii timisoreni, seful BNR a vorbit de un deficit semnificativ sn bugetul de pensii, care absoarbe toate resursele din bugetul centralizat.

Un copil de 3 ani s-a inecat in pivnita casei... Legea care prevede impozitarea averilor mai mari de 500.000 euro, depusa in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x