Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Momentul în care un pilot salvează 89 de vieți, după ce a reușit să aducă avionul la sol fără roțile din față! Imaginile sunt virale

Un pilot al unui avion ce aparține Myanmar National Airlines a devenit erou după ce a reușit să aducă avionul la sol fără roțile din față, salvând astfel viețile a 90 de persoane. 

Un pilot al unui avion ce aparține Myanmar National Airlines a devenit erou după ce a reușit să aducă avionul la sol fără roțile din față, salvând astfel viețile a 89 de persoane.

A fost panică la bordul unei aeronave ce aparține Myanmar National Airlines, însă pilotul avionului Embraer 190 a reușit să aducă avionul la sol, pe aerportul Kathmandu (Myanmar) fără roţile din faţă, care erau blocate, astfel că 89 de persoane au scăpat ca prin minune.

Pilotul aeronavei a încercat să mențină aeronava, cât poate de mult, pe roţile din spate și a reușit. Ba mai mult, la un moment dat, piloţii decid să lase botul avionului să atingă pista. La scurt timp, din cauza contactului dintre metal şi asfalt, ies scântei.

Recomandari