Antena Căutare

Monica a plecat de acasă acum două zile și nu s-a mai întors! Familia, disperată: ”Vă rog să ne ajutați să o găsim!”

O femeie în vârstă de 33 de ani, din Zărand, a dispărut de acasă în urmă cu două zile, iar de atunci familia ei e disperată. 

O femeie în vârstă de 33 de ani, din Zărand, a dispărut de acasă în urmă cu două zile, iar de atunci familia ei e disperată.

Petrok Monica, în vârstă de 33 de ani, a plecat de acasă în dimineața zilei de 20 iunie, cu bicicleta, una de tip mountain-bike, de culoare roșu cu negru, iar de atunci nu s-a mai întors acasă, în Zărand.

Citește și: Dispariție misterioasă, în plină zi! Ipoteza halucinantă lansată despre Andreea: ”A ajuns pe mâna mafiei?” Mama tinerei, disperată: ”Nu-i cer decât să-mi spună ce a făcut ce ea”

Femeia este de atunci căutată de familie și de autorități, motiv pentru care oricine are informații despre aceasta este rugat să apeleze serviciul de urgență 112.

Citește și: Dispariția terifiantă a lui Emiliano Sala! Clipele de coșmar în care avionul s-a făcut nevăzut! „Nu știu dacă voi fi găsit. Ce frică îmi e!” – FOTO, AUDIO

Semnalmentele tinerei: 1,65 m, 85 kg, păr negru, lung până la umeri și ochi verzi. La momentul dispariției, purta o bluză trening de culoare roșie.

Un mort și trei răniți, în urma unui accident în Bistrița! Bărbatul decedat avea doar 31 de ani... Patru persoane, transportate de urgență la spital după ce au căzut pe scările rulante, într-un mall din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x