Căutare Live

Nimic nu va mai fi la fel! LEGEA care schimbă radical programul ROMÂNILOR! Decizia luată CHIAR ACUM ne afectează pe TOȚI

Dacă inițiativa va fi acceptată, atunci programul de lucru al românilor va afea de suferit

Dacă inițiativa va fi acceptată, atunci programul de lucru al românilor va afea de suferit. Mai exact, toți angajații vor avea posibilitatea, prin lege, să mănânce la serviciu, timp de o oră, fără ca șeful să le interzică acest lucru.

Numai că problemele apar în momentul în care îți dai seama că vei sta la lucru NOUĂ ore în loc de OPT. Și asta pentru că ora suplimentară pentru masă îți va lungi cu încă 60 de minute programul obișnuit.

Mi se pare normal ca angajatul să poată mânca la serviciu, dar nu pe birou sau în faţa clientului, aici mă refer la angajaţii care lucrează direct cu publicul. Cred că programul de lucru se poate prelungi cu oră, ora destinată mesei.

Nu este normal ca angajaţii să fie nevoiţi să mănânce pe birou sau cine ştie pe unde. Trebuie să aibă un loc amenajat unde să poată servi masa, aşa cum este în toate ţările civilizate”, a declarat deputatul Elena Uioreanu.

ULTIMA ORĂ! CUTREMUR în zona Vrancea... Vineri, 20 martie, trei evenimente care se întâmplă o dată la zeci de ani! Ce NU E BINE SĂ FACI în această zi specială...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri