Ninsoarea și viscolul au făcut prăpăd în Capitală: Mai mulți copaci s-au prăbușit peste mașini

 

 Zeci de copaci și stâlpi de electricitate au căzut pe carosabil și pe autoturisme, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza condițiilor meteo, a informat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

Potrivit Agerpres, de sâmbătă seara au fost semnalați 191 de pomi căzuți pe autoturisme și carosabil, 132 de mașini fiind avariate. Numai duminică dimineața, între orele 5,30 și 9,00, s-au înregistrat 141 de copaci rupți.

Iarna s-a dezlănțuit! Weekend de coşmar cu viscol, ger şi zăpadă. Starea drumurilor la această oră

Pe parcursul nopții, echipajele de intervenție au menținut un contact permanent cu autoritățile locale din Capitală pentru a se interveni rapid, deplasarea autospecialelor ISU realizându-se în cel mai scurt timp posibil.

"Nu au fost situații de urgență complexe în urma cărora să rezulte și persoane rănite. S-a acționat preponderent cu echipajele de descarcerare pentru îndepărtarea copacilor care blocau parțial sau total traficul rutier", a precizat Vasile.

Echipele ISU București intervin, în prezent, în peste 140 de locuri, precum Șoseaua Iancului, Drumul Taberei, străzile Malcoci și Dezrobirii, șoseaua Olteniței, bulevardul Constantin Brâncoveanu

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe