Antena Căutare

„Au bubuit geamurile și parbrizul! Oamenii țipau. Așteptam moartea”. Noi mărturii terifiante din autocarul răsturnat de tornadă - Video

Noi mărturii terifiante din autocarul răsturnat de tornadă au fost făcute de șoferul autovehiculului și de câțiva dintre pasageri. Aceștia au povestit, între altele, că au bubuit geamurile și parbrizul mașinii și că „așteptau moartea”.

Noi mărturii terifiante din autocarul răsturnat de tornadă au fost făcute de șoferul autovehiculului și de câțiva dintre pasageri. Aceștia au povestit, între altele, că au bubuit geamurile și parbrizul mașinii și că „așteptau moartea”.

„Am fost în inima tornadei. Au bubuit geamurile și parbrizul! Am ținut de volan și m-a dus pe grâu și m-a răsturnat. Normal că m-am gândit la Dumnezeu. De la Dumnezeu veneam. Veneam de la mănăstire, de la procesiune, de la icoana făcătoare de minuni. Cred că m-a ocrotit Dumnezeu. Sunt bine... puțin zdruncinat, așa, panicat... Nu se mai vedea nimic. A venit de pe câmp. Era pe câmp și dintr-o dată și-a schimbat cursul și a intrat direct pe șosea, în mașini. Și direct în autocarul meu. Ciclonul ăla mare, direct în autocar. Pe noi ne-a lovit. Oamenii țipau. Am spart cu piciorul geamul ce a fost bubuit de tornadă și am ieșit pe unde am putut”, a spus șoferul autocarului răsturnat de tornadă.

Un bărbat care s-a aflat în autocarul răsturnat de tornadă a povestit și el cum s-a petrecut totul, în timp ce se întorcea acasă, de la o procesiune la icoana făcătoare de minuni, la Mănăstirea Slobozia.

„Am fost cu un grup de persoane ca să ne închinăm și noi la Sfânta icoană, că măcar pe Dumnezeu să-l avem și noi mai aproape. Și ne îndreptam spre casă. Nu ne așteptam să fie așa rău. Făceam glume, că ne prinde ploaia. Pe drum, vremea a început să se înrăutățească și dintr-odată cineva a strigat în fața noastră – uite tornada pe câmp. Pot să spun că era cât spitalul de la Slobozia. O persoană mai imprudentă a frânat în fața noastră... Am fost loviți în plin de tornadă. Am simțit un val de praf foarte rău în față. Ne-am răsturnat. Ne-a luat pe câmp și ne-a azvârlit autocarul cam 100 de metri”, a povestit bărbatul.

O femeie în vârstă de 80 de ani care s-a aflat în autocarul răsturnat de tornadă a spus că „își aștepta moartea”.

„Așteptam moartea. Am zis că ne mai dă o dată peste cap, mai dă autocarul cu roțile în sus și ne termină. Un nor negru s-a lăsat la pământ și se învârtea. Ne-a zvârlit cât colo pe loc. Mulțumim lui Dumnezeu că nu ne-a omorât pe toți”, a povestit bătrâna.

Un bărbat rănit în autocarul răsturnat de tornadă a povestit cum a reușit să iasă din autovehicul.

„Am căzut. Eram inconștient, așa. La un moment dat m-am sculat și mă durea mijlocul. M-a apucat preotul și cu încă un domn și m-au scos afară și m-au dus la salvare. Am ieșit prin parbriz”, a povestit el.

Tornada ce a aruncat autocarul de pe șosea s-a produs pe 30 aprilie în județul Călărași. În autovehicul se aflau 40 de persoane.

În total, patru oameni au fost internați la Spitalul județean de Urgență Slobozia, cu traumatisme toracice și abdominale, fracturi la mâini și picioare.

Zeci de case au rămas fără acoperișuri în localitatea Dragalina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Terifiant! O adolescentă de 16 ani din București a murit după ce a căzut din balconul apartamentului în care locuia... Un bărbat a fost băgat în spital de nevastă pentru că își plângea prea des fosta soție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x