Antena Căutare

S-a aruncat de la etaj, de frica bolii! O bătrână internată în azilul- focar de COVID-19 din Galați s-a sinucis

Caz dramatic într-un azil de bătrâni declarat focar de coronavirus. O femeie, în vârstă de 96 de ani, s-a aruncat de la geamul camerei în care era cazată.

S-a aruncat de la etaj, de frica bolii! O bătrână internată în azilul- focar de COVID-19 din Galați s-a sinucis
S-a aruncat de la etaj, de frica bolii! O bătrână internată în azilul- focar de COVID-19 din Galați s-a sinucis | Profimedia

Scene dramatice la azilul de bătrâni declarat focar de coronavirus din Galați. O femeie, în vârstă de 96 de ani, s-a aruncat de la balconul camerei în care locuia.

Din primele informații, se pare că femeia nu fusese infectată cu virusul COVID-19, însă ar fi avut probleme psihice și alte boli grave.

Surse din interiorul căminului de bătrâni din Galaţi susţin că femeia avea uşa balconului închisă, însă a reuşit să iasă pe geam. Pentru moment anchetatorii nu iau în calcul altă variantă, sinuciderea fiind singura ipoteză de lucru.

Autoritățile pregătesc noi măsuri! Ministrul Sănătății, informații de ultim moment: „Vor fi restricții”

Poliţiştii fac verificări la faţa locului şi au deschis un dosar penal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coronavirus România. Câte cazuri noi au fost depistate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost raportate 460 de cazuri noi de coronavirus. Este cea mai mare creștere a numărului de cazuri de COVID-19 din data de 22 aprilie, când au fost raportate 468 de cazuri. De asemenea, numărul raportat joi este a patra cea mai mare raportare de cazuri noi, de la începutul pandemieie, după cele 523 de cazuri din 11 aprilie, 491 pe 16 aprilie și 468 pe 22 aprilie.

Până astăzi, 1.565 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Descoperire neașteptată în sângele pacienților vindecați de coronavirus. Teoria anticorpilor se năruie: „Am găsit un indicator mai sensibil al expunerii la COVID-19”

În intervalul 24.06.2020 (10:00) – 25.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 10 decese (7 bărbați și 3 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Botoșani, Brașov, Constanța, Ialomița, Iași, București și Sibiu. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 460 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 199 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.149 de persoane. Alte 72.658 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 663.558 de teste.

Explozie de cazuri de coronavirus în trei județe din țară, în ultimele 24 de ore. Unde s-au înregistrat cele mai multe î... Profă din comisia de supraveghere de la BAC, infectată cu noul coronavirus. A fost demarată de urgență o anchetă epidemi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x