Antena Căutare

O elevă, bătută crunt de o colegă, la o școală din Botoșani! A lovit-o până când a scuipat sânge! Atenție, imagini tulburătoare – Video

O elevă a fost bătută crunt de o colegă de-ale ei, la o școală din Albești, județul Botoșani. Fata a fost lovită cu pumnii și picioarele, până când a scuipat sânge.

O elevă a fost bătută crunt de o colegă de-ale ei, la o școală din Albești, județul Botoșani. Fata a fost lovită cu pumnii și picioarele, până când a scuipat sânge.

Într-o filmare, se vede cum eleva a fost înjurată, trasă de păr, lovită cu pumnii și picioarele și izbită de un zid de către o colegă.

„La un moment dat, vizibil afectată de loviturile primite, tânăra scuipă sânge și se psrijină pe zidul clădirii. Totul se întâmplă în fața altor elevi care, în loc să le despartă, se amuză de mama focului”, este mesajul unei tinere care a publicat filmarea momentului pe internet.

„Dragi profesori, directori luați măsuri în aceste privințe! Elevii merg la școală pentru a învăța, nu pentru a veni acasă plini de sânge!”, a mai scris tânăra, potrivit botosaninews.ro.

Urmăriți clipul de mai sus. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Un bătrân fost sfâșiat de un urs în Bistrița-Năsăud! Localnicii cer uciderea animalului... Loto 6 din 49. Report colosal pentru extragerea din 9 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x