Antena Căutare

O femeie, înjunghiată de partenerul ei! Scena s-a petrecut chiar într-un centru de recuperare pentru victimele violenţei! Care este starea victimei

O nouă victimă a violenței în familie. De această dată, la Râmnicu Sărat, acolo unde o femeie care fugise de iubitul violent a fost înjunghiată chiar în interiorul Centrului de recuperare destinat femeilor care se confruntă cu probleme în familie.

Bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a înjunghiat iubita chiar în centrul în care se refugiase de frica lui. De-a lungul timpului, cei doi s-au certat în repetate rânduri, iar de curând, femeia fugise de teama lui. El a venit, însă, să o convingă să se întoarcă acasă, iar la un moment dat a scos un cuțit și a lovit-o pe femeie în zona capului. A fugit-o lăsând-o într-o baltă de sânge, iar mai apoi s-a predat în fața polițiștilor și a mărturisit totul.

„La data de 21 martie, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Sărat. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că ieri, 20 martie, bănuitul ar fi folosit un cuţit în timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubină, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, rezultând rănirea acesteia. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu.

Femeia se află în stare stabilă, iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

ULTIMA ORĂ. Se ÎNCHID ȘCOLILE de JOI? Care sunt ultimele vești... METEOROLOGICE!... Vești din ce în ce mai proaste: Vremea se înrăutăţeşte. Stratul de zăpadă nou depus va măsura 15 centimetri în plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x