Antena Căutare

O femeie insarcinata a fost implicata intr-un accident pe o linie de tramvai din Capitala

Momente tensionate, sambata seara, pentru o femeie gravida in sapte luni. Masina cu care se indrepta spre casa a fost lovita in plin de un tramvai plin cu pasageri. Soferul autoturismului a vrut sa intoarca pe sine, pe soseaua Pantelimon din Capitala, dar cand astepta sa termine manevra, tramvaiul se pare ca a accelerat. In urma impactului, portiera dreapta a masinii a fost pur si simplu strivita.

Martori neputinciosi la intreaga scena, cativa trecatori s-au grabit sa le acorde primul ajutor celor doua femei aflate in masina. Gravida in sapte luni a iesit pe picioarele ei din autoturism, dar prietena ei, care se afla la volan, a suferit mai multe rani la picioare si a fost scoasa pe brate dintre fiare.

Cele doua prietene se indreptau spre casa, dar, la un moment dat, au decis sa schimbe directia de mers. Soferul a vrut sa intoarca pe linia de tramvai si in timp ce astepta sa treaca masinile, vatmanul ar fi accelerat si a lovit-o in plin.

Politistii iau in calcul si varianta ca femeia de la volan sa nu se fi asigurat indeajuns in momentul in care a vrut sa intoarca pe linia de tramavai. Luat la intrebari, vatmanul s-a eschivat.

Politistii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului si cine se va alege cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Vremea se raceste in toata tara. La munte, in nord, vest si in centrul tarii este posibil sa ninga... Ferma incendiata, la marginea orasului Dej...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x