Antena Căutare

O fetiță de nouă ani a murit electrocutată în timp ce înota. Tatăl, devastat:”Voia să facă pe toată lumea fericită!”

O fetiță în vârstă de doar nouă ani a avut parte de un sfârșit cumplit, întrucât a murit electrocutată în timp ce înota în piscina care urma să fie renovată. 

O fetiță în vârstă de doar nouă ani a avut parte de un sfârșit cumplit, întrucât a murit electrocutată în timp ce înota în piscina care urma să fie renovată.

Incidentul teribil a avut loc duminică seară, în Citrus Heights, un oraș situat în Sacramento, California. Se pare că micuța care era pasionată de înot a atins un cablu de curent în timp ce înota.

Citește și: 8 Bazine de înot din București pentru copii și adulți. Prețuri și program complet

Tatăl fetiței a vorbit despre drama pe care o trăiește și a mărturisit că în momentul producerii tragediei nu se afla acasă, însă prietena lui se afla la piscină alături de fiica lui și de alte trei prietene de-ale ei.

”Se pare că McKenzie a mers în partea cealaltă a piscinei și a agățat un cablu aflat la una dintre luminile de sub apă. E tot ce știu. Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că am primit vestea cumplită prin telefon.”, a povestit tatăl, potrivit Daily Mail.

Citește și: Înotul, cel mai bun sport pentru bebeluși: Îi așteptăm pe cei mici de la vârsta de 4 luni să vină la cursuri

”Era o fetiță frumoasă, inocentă, care voia doar să facă pe toată lumea fericită”, a mai povestit el.

Deși o ambulanță s-a deplasat rapid la fața locului, iar micuța a fost dusă rapid la spital, medicii n-au mai putut face nimic pentru ea

Fraudă la Titularizare 2019: Câți profesori au fost prinși copiind la examen și ce riscă... Video. Cozi kilometrice pe drumul spre mare. Asfaltul de pe Autostrada Soarelui s-a umflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x