Antena Căutare

Caz de gripă în București! O fetiță de un an şi jumătate a fost adusă de urgență în Capitală

O fetiță în vârstă de un an și jumătate, diagnosticat la testul rapid cu gripă de tip A, a fost transferată, marți dimineață, la Spitalul Matei Balş din Capitală, de la Spitalul Judeţean Buzău. 

Caz de gripă în București! O fetiță de un an şi jumătate a fost adusă de urgență în Capitală
Ilustrație.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, marţi dimineaţă, la Urgenţe pediatrie a fost adusă o fetiţă de un an şi jumătate, care prezenta febră, nas înfundat şi tuse.

Testul rapid a arătat că fetiţa ar avea virus gripal de tip A. pentru că avea febră mare şi respire cu dificultate, fetiţa a primit mai întâi tratament de scădere a temperaturii şi a primit oxigen, după care medicii au decis să o transfere la Spitalul Matei Balş din Capitală.

Săptămâna trecută, la Buzău, o femeie de 47 de ani a murit în Spitalul Judeţean. Atunci când s-a prezentat la spital, i s a efectuat test rapid care a indicat prezenţa virusului gripal de tip A. După câteva zeci de ore de la internare, femeia a murit.

DSP Buzău a demarat o anchetă după acel caz şi a prelevat probe de la toate persoanele din familie cu care bolnava a intrat în contact, probe care au fost trimise la Bucureşti.

Sursa : news.ro

Ce locuri de muncă se pot găsi în străinătate în acest moment... Află cum ești păcălit în sezonul reducerilor fără să îți dai seama!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x