Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru o femeie din județul Bacău! Ce s-a întâmplat în ziua în care îi făcea parastasul primului ei fiu e cumplit

Dramă de nedescris pentru o femeie din județul Bacău. Chiar în ziua în care făcea parastasul de un an pentru primul ei fiu,  femeia a primit vestea că şi-a pierdut şi cel de-al doilea băiat.

Dramă de nedescris pentru o femeie din județul Bacău. Chiar în ziua în care făcea parastasul de un an pentru primul ei fiu, femeia a primit vestea că şi-a pierdut şi cel de-al doilea băiat.

Durere inimaginabilă pentru o femeie din județul Bacău. Fiul ei, care plecase la cules de căpşuni în Austria ca să facă un ban pentru familie, a murit. Totul s-a întâmplat după prima lui zi de muncă, când s-a prăbuşit fără suflare.

”Sâmbătă i-am făcut lu frati-so de un an şi seara a murit el. Nu pot să-mi imaginez lucrul ăsta. A plecat să facă şi el bani să scăpăm de datorii. Aşa m-a strâns în braţe când a plecat. Doamne, Doamne!”, a povestit mama printre lacrimi.

"Mămică, am fost la treabă, am cules 15 lădiţă de căpşuni şi gata, mi-a închis telefonul. A avut el ceva ascuns că tare l-a mai jelit pe frati-so.”, a mai dezvăluit femeia care e nevoită să-și îngroape acum și cel de-al doilea copil.

Bărbatul nu era căsătorit şi era pentru prima dată la muncă în străinătate. Biata lui mamă are o pensie de 500 de lei. Pentru a-l aduce în ţară, are nevoie de 3000 de euro.

”Să-l văd acasă, să-l duc la cimitir la noi să pot să-i aprins o lumânare. Asta-i dorinţa mea cea mai mare. Aveţi bani să-l aduceţi? Dacă eu aveam patru lei în portofel, de unde?”, a mai spus ea.

Sătenii din Pîrîu Boghii au pus mână de la mână şi au reuşit să strângă 1000 de euro, însă mai este nevoie de bani


Nu scăpăm de vremea capricioasă! Zonele din țară în care meteorologii au emis COD PORTOCALIU de averse... Următoarele ore sunt critice! Anunțul meteorologilor, făcut în urmă cu puțin timp: Se apropie viitura!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x