Antena Căutare

Pacienta a căzut în WC! Pe bune! S-a prăbușit podeaua! „M-a sunat doamna doctor și am trimis doi oameni să o ridice”

O pacientă a unui cabinet medical din județul Ialomița a căzut în WC, după ce podeaua toaletei vechi aflată în curtea clădirii s-a rupt sub ea.

Pacienta a căzut în WC! Pe bune! S-a prăbușit podeaua! „M-a sunat doamna doctor și am trimis doi oameni să o ridice”
Ilustrație.

Femeia a văzut în WC-ul din curtea cabinetului medical din comuna Balaciu, județul Ialomița.

Pacienta, în vârstă de 53 de ani, avea nevoie de un consult medical. A vrut să folosească toaleta, dar podeaua s-a rupt pe toată suprafața, iar ea a căzut 60-70 de centimetri în adâncime. Nu s-a putut ridica singură și a avut nevoie de ajutorul a doi bărbați ca să fie scoasă din toaletă.

Incidentul a fost făcut public pe Facebook de fiica femeii, care lucrează în străinătate și care s-a arătat revoltată de episodul nefericit prin care a trecut mama sa.

Cu toate acestea, primarul localității susține că viața femeii nu a fost pusă în pericol și că incidentul nu a fost nici pe departe atât de grav pe cât au semnalat rudele pacientei.

„S-a rupt capacul de pe suprafață cu totul. Nu știa nimeni că WC-ul cedase. Femeia a căzut cam 60 de centimetri. M-a sunat doamna doctor, nu eram acolo, am trimis imediat doi oameni, au ridicat-o pe femeie. Am întrebat-o dacă a pățit ceva, dacă o doare ceva, mi-a spus că nu. Nu a fost nicidecum un incident grav, viața femeii nu a fost pusă în pericol”, a declarat Mirel Dănuț Simion, primarul localității Balaciu, potrivit Mediafax.

DSP Ialomița susține că este nevoie de o anchetă de specialitate pentru că lucrurile nu pot rămâne așa.

„Am înaintat cazul compartimentului inspecție pentru verificăari, să vedem despre ce a fost vorba acolo. Lucrurile nu pot rămane așa”, a declarat Cristina Iorga, director DSP Ialomița.

Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu. Unde au ajuns, după ce au fost la un pas de moarte. „Plâng și acum”... Cinci persoane suspectate că aprovizionau piaţa de droguri din judeţul Tulcea, arestate preventiv în urma a 15 percheziţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x