Antena Căutare

O persoană a sunat la 112 spunând că este sechestrată într-o locuinţădin Caracal, alarma fiind falsă

Poliţistii din Olt au căutat timp de 12 ore o persoană care a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o locuinţă din Caracal, în urma verificărilor oamenii legii constatând că alarma a fost falsă.

Poliţistii din Olt au căutat timp de 12 ore o persoană care a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o locuinţă din Caracal, în urma verificărilor oamenii legii constatând că alarma a fost falsă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat luni, că duminică, 25 august, în jurul orei 13.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană care nu a vrut să îşi furnizeze datele de identificare, cu privire la faptul că ar fi sechestrată într-o locuinţă din Caracal.

Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliţiei municipiul Caracal a fost constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de poliţişti, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au efectuat activităţi de căutare a celei în cauză.

"Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Sursa citată a precizat că persoana respectivă se află la sediul Poliţiei Caracal pentru audieri.

Sursa : news.ro

În ultima săptămână, un bufet de pe litoral a fost închis, unui fast-food i-a fost suspendată activitatea, iar 24 de uni... Curiozități despre toamnă. Cele mai interesante lucruri care au loc toamna...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x