Antena Căutare

O soba supraincalzita a lasat doua familii din judetul Iasi fara adapost. O butelie, in pericol sa explodeze

Intr-un sat din judetul Iasi faptul ca a ars casa unei batrane a devenit, dintr-o data, cea mai mica problema. Oamenii s-au speriat pentru ca flacarile s-au extins si la locuinta fiului ei si acolo pandea nenorocirea. Asta pentru ca inauntru erau doi copii, de unu si de trei ani, la care vecinii nu mai puteau ajunge. Mai mult decat atat, in casa era si o butelie ce putea oricand sa explodeze. Cand a vazut toate acestea, mama micutilor a facut un atac de panica puternic si cu greu a fost tinuta constienta de cei din jur

Proprietarul a incercat sa-si salveze locuinta chiar daca stia de pericolul buteliei ce ar fi putut sa explodeze. Dupa ce si-a dus cei doi copii intr-un loc sigur, omul s-a urcat pe acoperisul casei mamei lui si a facut tot posibilul sa potoleasca focul. In zadar s-au chinuit vecinii sa-l convinga sa coboare.

Unii dintre oameni, mai curajosi, s-au strecurat in casa, printre flacari si au reusit astfel, sa mai salveze cateva obiecte de mobilier si lucruri de valoare. De altfel, cand au ajuns pompierii, cele doua case ardeau violent.

La cativa metri distanta, niste vecini ii dadeau primul-ajutor sotiei proprietarului. Femeia a suferit un atac de panica si starea ei era destul de grava.

Incendiul a fost lichidat dupa mai bine de o ora. Casa batranei a ars in intregime, iar casa fiului ei in proportie destul de mare. Focul ar fi pornit de la o soba supraincalzita, lasata nesupravegheata.

Cod galben de vant puternic in trei judete: Prognoza meteo pentru urmatoarele zile... A lovit autospeciala politistilor cu o masina furata. Autoturismul avea numerele de inmatriculare expirate si nu avea ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x